Pariterapia ja uusperheneuvonta

Pariterapia ja uusperheneuvonta on kohtaamista, kuuntelemista, tuen antamista ja toivon ylläpitämistä. Se on yhteistyötä yhteisen tavoitteen eteen.

Varaa aika
Uusperheneuvonta

Uusperheneuvonta keskittyy uusperhedynamiikkaan, vuorovaikutukseen perheenjäsenten välillä ja uusperheen erityiskysymyksiin, kuten äiti-, isä- ja lapsipuolen rooleihin. Uusperheen keskiössä on aina parisuhde, jonka hoitaminen on ensisijaisen tärkeää. Ex-puolisoiden mahdollisesti aiheuttamat haasteet ovat yksi syy hakeutua uusperheneuvontaan. Jos uusperheen moninaiset tilanteet aiheuttavat ongelmia, ei kannata jäädä tilanteen kanssa yksin.

Lue lisää uusperheneuvontaan liittyvistä asioista Suomen Uusperheiden Liiton sivuilta.

Pariterapia

Ristiriidat kuuluvat parisuhteeseen. On paljon merkitystä sillä, miten ne ratkaistaan tai miten niitä käsitellään. Oheisella videolla näkyvät vuoroehtoiset vuorovaikutustavat samassa tilanteessa. Rakentavaa vuorovaikutusta on mahdollisuus oppia. Tervetuloa pariterapiaan tai uusperheneuvontaan oppimaan lisää itsestäsi, parisuhteestasi ja vuorovaikutustavoistasi.

Vuorovaikutuksella on väliä

Alla olevilta videoilta näet saman tilanteen erilaisilla vuorovaikutustavoilla esitettynä. Kumpaa tyyliä sinä toivoisit omassa parisuhteessasi?

Terapeuttimme

Varaa aika
Virpi Hopeakangas
Ratkaisukeskeinen terapeutti, uusperheneuvoja, työhyvinvoinnin opettaja
Samuel Hilli
Ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, kriisityöntekijä
Terhi Kivikoski
Ratkaisukeskeinen terapeutti, kriisityöntekijä, kuvataideterapia, hypnoterapia, kognitiivinen psykoterapia
Petteri Salonen
Ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, uusperheneuvoja, kognitiivinen psykoterapia
Anna Aarnio
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti,  seksuaalineuvoja, uusperheneuvonta