Yksilöterapia

Toimintamallien etsintä, näkökulmien löytäminen ja konkreettisiin ratkaisuihin siirtyminen. Siitä on terapiamme tehty.

Varaa aika
Yksilöterapiasta

Terapiassa keskitytään uusien toimintamallien etsimiseen, toivoa luovien näkökulmien löytämiseen ja konkreettisten ja pysyvien ratkaisujen siirtymiseen asiakkaan arkeen ja ihmissuhteisiin. Terapeutti ei anna helppoja vastauksia, vaan uudet ratkaisut löytyvät lämminhenkisessä yhteistyössä asiakkaan yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Jokaisen asiakkaan kohdalla luodaan yhteisesti sovitut tavoitteet. Työskentelemme aina positiivisella ja vastaanottavaisella otteella ja pidämme huolen, että jokainen apua tarvitseva kokee olevansa tervetullut.

Tule kuulluksi

Terapiasuhde on luottamuksellinen ja perustuu aina terapeutin ja asiakkaan luomaan yhteiseen vuorovaikutussuhteeseen. Tämä vuorovaikutussuhde koostuu kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta sekä lämminhenkisestä tunnelmasta.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia on tieteellisin tutkimuksin todistettu vaikuttavaksi terapiamuodoksi. Lisätietoa psykoterapiasta löydät täältä.

Terapeuttimme

Varaa aika
Virpi Hopeakangas
Ratkaisukeskeinen terapeutti, uusperheneuvoja, työhyvinvoinnin opettaja
Samuel Hilli
Ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, kriisityöntekijä
Terhi Kivikoski
Ratkaisukeskeinen terapeutti, hypnoterapia, kriisityöntekijä, kuvataideterapia, kognitiivinen psykoterapia (koulutuksessa, valm. 2023)
Petteri Salonen
Ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, uusperheneuvoja, kognitiivinen psykoterapia (koulutuksessa, valm. 2023)
Anna Aarnio
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, seksuaalineuvoja, uusperheneuvonta