Muut palveluntarjoajamme

Jani Söderling Johdon työnohjaaja
Chevron right
Tarjoan työnohjausta niin ryhmille kuin yksilöillekin. Työnohjauksissa viitekehykseni nojaa vahvasti ratkaisukeskeisyyteen ja pyrin nostamaan ohjattavien jo olemassa olevia vahvuuksia ja onnistumisia esille. Uskon siihen, että ihminen on kokonaisuus ja kaikki osa-alueet vaikuttavat kaikkeen. Työ vaikuttaa kotiin ja koti työhön.

Minulla on pitkäaikainen työkokemus ennaltaehkäisevästä lastensuojelutyöstä yhdistyksessä nimeltä Icehearts Ry. Tällä hetkellä toimin yhdistyksessä kasvatustoiminnan koordinaattorina. Minua on luonnehdittu rehelliseksi ihmiseksi sekä hyväksi kuuntelijaksi, joka tutustuisi vaikka puhelinpylvääseen.
Tulenkantajat Pori ja Jani Söderling
040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi
Leena Pakonen - Intravia Valmennus Oy Mentaalivalmentaja, koulutusjohtaja
Chevron right
Mentaalivalmentajana olen tukena elämänlaatua parantavien muutosten toteuttamisessa, aiheina esim. stressinhallinta, univaikeudet, painonhallinta, esiintymisjännitys, sosiaalisten tilanteiden jännittäminen, itsetuntoasiat ja uramuutostilanteet. Menetelminä valmennuksessa käytän mm. ratkaisukeskeistä valmennusta, NLP-tekniikoita, hypnoosia, rentoutusohjausta ja mindfulness-menetelmiä. Olen myös koulutettu ravintovalmentaja ja ryhmäliikunnanohjaaja. Ennen valmentajauraani toimin toistakymmentä vuotta talouspäällikkönä kansainvälisissä konserniyhtiöissä.

Yritykseni Intravia järjestää myös valmentajakoulutusta ja tietoisen elämäntaidon kursseja. Jos olet kiinnostunut mentaalivalmentajan koulutuspolusta tai haluat opiskella mentaalitaitoja oman hyvinvointisi tueksi, käy tutustumassa kurssitarjontaamme nettisivuillamme.
Tulenkantajat Pori ja Leena Pakonen - Intravia Valmennus Oy
040 157 5275
leena@intravia.fi
www.intravia.fi
www.leenapakonen.fi
Miia Lindström Hahmoterapeutti, kouluttaja
Chevron right
Olen hahmoterapeutti (Organizational Consultant and Coach, Gestalt Institute of Scandinavia 2020). Teatteritaiteen maisteri (TEAK -98) Olen työskennellyt eri teattereissa, Yleisradiossa ja viimeisimpänä
lastensuojelutyössä haastavien nuorten parissa. Lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeistä psykologiaa ja mindfulnessia. Vuodesta 2007 lähtien olen tehnyt vuorovaikutus-, voimavara-, ongelmanratkaisu-, johtamistaito-, ja esiintymiskoulutuksia eri yrityksille ja yhteisöille.

Tarjoan yksilö-, pari- ja ryhmäterapiaa, työnohjausta ja koulutusta.

Hahmo- eli gestalt-terapia on psykoterapian suuntaus, jonka keskeisiä käsitteitä ovat kontakti, tietoisuus, tässä ja nyt ja vastuu. Kontakti itseen ja muihin, tietoisuus eri käyttäytymismalleista ja tunteista, läsnäolo tässä hetkessä sekä vastuu omista valinnoista ja niiden seurauksista. Terapiassa asiakas alkaa tiedostaa omaa tapaansa ilmaista, tai olla ilmaisematta, tunteitaan ja tarpeitaan. Terapia auttaa ihmisiä ottamaan vastuun siitä mitä heille tapahtuu, edistäen näin henkilökohtaista kasvua.
Tulenkantajat Pori ja Miia Lindström
050 545 4449
miiaainokaarina@gmail.com
Loistekeskus Oy Asiantuntijakeskus palveluksessa
Chevron right
Loistekeskus on positiivisella energialla käyvä työhyvinvoinnin asiantuntijakeskus. Me autamme yksilöitä, esimiehiä ja yhteisöjä löytämään omat vahvuutensa ja loistamaan läpi työelämän.Me emme usko arjen harmauteen: missiomme on palauttaa värit arkeen. Loistekeskuksen ammattilaiset rakentavat hyvinvoivia, toimivia ja tuloksellisia työyhteisöjä – ihmisinä ihmisille.
Tulenkantajat Pori ja Loistekeskus
Marika Raitaniemi, Loistekeskus Oy
Työnohjaaja ja valmentaja

040 701 4578
marika@loistekeskus.fi
www.loistekeskus.fi
Chevron right
Chevron right
Chevron right